Loading...
play.gcnetwork.nl
Click to copy IP
Loading...
discord.gg/invite/7usFDnhAp8
Click to join
Avatar
Welkom op GC Network 2.0
Om onze community te joinen, klik op login of register.
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Regels

1: Geen griefing: Griefing verwijst naar het opzettelijk vernietigen of beschadigen van het eigendom van andere spelers. Dit omvat het stelen van items, vernietigen van bouwwerken en het plaatsen van schadelijke blokken.

2: Respectvol gedrag: Spelers moeten respectvol met elkaar omgaan. Beledigingen, pesten en ander ongepast gedrag worden niet getolereerd.

3: Geen cheaten of hacks: Het gebruik van cheats, mods, hacks of andere oneerlijke methoden om een voordeel te krijgen boven andere spelers is over het algemeen verboden.

4: Houd chat vriendelijk: Geen beledigend, aanstootgevend of discriminerend taalgebruik. Wees respectvol tegenover andere spelers.

5: Respectvol Gedrag: Wees vriendelijk en respectvol tegenover medespelers. Pesten, schelden, discriminatie en ander ongepast gedrag worden niet getolereerd.

6: Doe normaal tegen andere mensen: Hou het normaal in de minecraft en de discord. Wees respectvol.

7: Geen overmatige redstone-lag: Het gebruik van complexe redstone die de serverprestaties negatief beïnvloeden, kan worden beperkt. Maar full automatische farms zijn wel toegestaan.

8: Geen spam of ongepast gedrag: Houd het chatgedrag beleefd en respectvol. Voorkom spammen en gebruik geen beledigende taal.

9: Geen PvP zonder Toestemming: Voer geen Player vs. Player (PvP) gevechten uit zonder de toestemming van alle betrokken spelers.

10: Bouwregels: Volg bouwrichtlijnen en beperkingen zoals aangegeven door de serverbeheerders. Bouw normale gebouwen. Dingen die niet de server regels schenden.

11: Raiding en plunderen: Wij staan dit niet toe. Het heeft dus 0 reden om mensen te gaan killen. Je kan de loot toch niet raiden.

12: Bouw niet te dicht bij anderen zonder toestemming: Bouwen te dicht bij andere spelers kan leiden tot conflicten, dus het is belangrijk om toestemming te vragen voordat je in de buurt van iemand anders gaat bouwen.

13:  Meld problemen: Als je problemen tegenkomt of getuige bent van schendingen van de regels, meld dit dan aan de serverbeheerders.

14:  Luister naar de staffleden: Volg de instructies en beslissingen van de serverbeheerders op. Ze handhaven de regels en zorgen voor een positieve spelervaring.

15: Andere mensen hun claims:  NIET op andere spelers hun land komen zonder eerst gevraagd te hebben of het mogelijk is.

16: Killen: Ga niet zomaar mensen uit het niets vermoorden zonder een goede reden.

17: Claimen: Ga NIET random op mensen hun grond/ of te dichtbij grond stukken claimen.

18 : Streamsnipen: Streamers opzoeken om ze te killen, is verboden.

19 : Geen intentie tot serieus spelen: Wanneer wij vinden dat je alleen maar komt om te kloten, ben je in strijd met de regelgeving.

20 : Combat log: Uitloggen, claims inrennen en naar de greenzone gaan valt over combatloggen.

21 : Death Chest campen: Wanneer iemand dood is gegaan, dien je zijn death chest met rust te laten. Het inbouwen van een death chest of het verhinderen van spullen oppakken uit de death chest valt hier ook onder.

Deze regels kunnen op elk moment veranderd worden.